Pet Salon Cosmetica Toaletaj Si Frizerie Animale | index cabinete pet salon cosmetica toaletaj si frizerie animale, cele mai bune centre de pet salon cosmetica toaletaj si frizerie animale inscrise in Ghidul Medical Online (GhidulMedical.com).
COVID 19 resurse heat map harta intensitatii

Pet salon cosmetica toaletaj si frizerie animale

GMD Oferta 728x90
S-au gasit 2 rezultate pentru Pet salon cosmetica toaletaj si frizerie animale :

  Nume Localitate Top
Buru Paula Cosmetica Caini
Toaletare caini si pisici
Timisoara , Timis327
Clinica Veterinara Bassy
Cabinet medicina veterinara, urgente, consultatii, ecografie, dermatologie, chirurgie
Dumbravita , Timis310

Nota:  Specialitatile sint organizate conform Nomenclatorului de specialitati medicale 2006 plus adaugiri si Noul nomenclator de specialitati medicale (ORDINUL MSP 1142/2007) . Nu exista un nomenclator stabilit prin lege a specialitatilor de medicina veterinara. Specialitatile veterinare sint oferite de Facultatile de Medicina Veterinara si se pot face si la cerere in centrele universitare certificate pentru pregatirea medicilor doctori veterinari cu specialitatea de medicina veterinara care ofera studii postuniversitare, programe de master si de doctorat in medicina veterinara. Acest nomenclator de specialitati medicale veterinare se va actualiza si la cererea medicilor specialisti veterinari pe baza fotocopiei documentului care atesta existenta spcializarii respective.

 
© 2000-2020 web hosting & optimizare pagina web by ProSD.com   .

Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2020 [ProSD.com & GhidulMedical.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: October 20, 2020

Resurse COVID-19 : Evolutia cazurilor de COVID-19 pe judete in Romania

Ghidul Medical Official Home Page