Ghidul Medical este un ghid medical online, un portal de medicina si o comunitate exclusiva pentru medici si farmacisti care contine indexul medicilor romani din Romania si de pretutindeni. Ghidul medical cuprinde cabinete medicale si spitale de medicina umana si alternativa, medicina dentara, farmacie, psihologie, wellness, medicina veterinara, index medici specialisti precum si informatii medicale de interes general si de specialitate pentru romanii din tara si strainatate

De ce sa te inscrii in Ghidul Medical online?

Daca esti implicat sub orice forma in oferirea de servicii sau produse in domeniul medical, e bine sa stii:

•  www.ghidulmedical.com  a fost vizitat in August 2018 de peste 57.000 vizitatori (mai exact 57.533 vizitatori)  care au vazut in medie peste 5 pagini la fiecare vizita (322.984 pagini), fiind cotat ca site cu PR3. Procentul de vizitatori unici este de aproximativ 80% (sursa webalizer, awstat). Sursa primara a traficului sunt …motoarele de cautare prin rezultatele organice si vizite directe. Aproximativ 20% din trafic este direct (intrari direct pe site, fara motoare de cautare).

• Ghidul Medical online a fost numit de mai multe ori “facebook-ul medicilor”   . Asta si pentru ca ajuta medicii, prin intermediul unei pagini dedicate, infoPagina, sa tina la curent pacientii si colaboratorii cu informatii despre serviciile oferite, datele de contact, etc fara sa se treaca de o anumita limita “personala”.

Social_Media_Doctors• Pacientii se bazeaza pe informatiile gasite in Ghidul Medical online  datorita faptului ca aici gasesc informatii prezentate chiar de catre medici, ceea ce ii asigura ca nu sunt doar pareri sau informatii neactualizate, ci chiar serviciile concrete oferite de medici si conditiile in care pot beneficia de ele!

• Inscrierea in comunitatea medicala este facila: in 30 de minute se culeg datele, in maxim 2 saptamani apare pagina pe internet.

• InfoPagina este o prezenta adecvata pe net – cuprinde toate datele necesare unei prezente profesionale (date de contact, marcare pe harta, galerie foto, text descriptiv al activitatii de pana la 2 pagini A4, link la site personal, etc)

• Este o prezenta accesibila – costul este de doar 21 lei/luna! (Realizarea comporta o taxa unica de 195 lei, apoi gazduirea este de 250 lei/an); modificarile, actualizarile sunt incluse in pret.

• infoPagina este o prezenta optimizata pentru motoarele de cautare

• Desi numarul de vizitatori pe site (traficul) a crescut cu peste 50% in ultimul an preturile pentru infoPagini raman constante pe durata abonamentului. Tot ce aveti de facut sa va asigurati aceleasi rate scazute este sa fiti la zi cu plata abonamentului!

Pentru inscrierea in Ghidul Medical online contactati departamentul nostru Service Clienti la e-mail: info@ghidulmedical.com sau la tel. 0744-393959.

facebook share
_____________________________________________
© 2022 web design & web hosting by ProSD.com        .
infoPagina Ghid Medical contine informatii despre

Ghid Medical Timisoara, medicina : ghidul medical, ghid medical : ghid medicina

Ghidul Medical Ghid Medical Online Index comunitate medicala cabinete medicale Medicina umana si alternativa Medicina dentara Farmacie Psihologie Wellness Medicina veterinara Cabinet medical Timisoara Ghidul Medical Romania : Ghidul Medical in GhidulMedical.com

| cod unic : ghidulmedical_home_page-tm-ro |Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2022 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: December 4, 2022

Ghidul Medical Official Home Page