Ghidul Medical este un ghid medical online, un portal de medicina si o comunitate exclusiva pentru medici si farmacisti care contine indexul medicilor romani din Romania si de pretutindeni. Ghidul medical cuprinde cabinete medicale si spitale de medicina umana si alternativa, medicina dentara, farmacie, psihologie, wellness, medicina veterinara, index medici specialisti precum si informatii medicale de interes general si de specialitate pentru romanii din tara si strainatate

SculpSure – laserul care topeste grasimea. Remodelare corporala in 25 de minute, by Cynosure

IMG-20161222-WA0003-1

De vorba cu Dr. Laura Anca, medic estetician, doctor in stiinte medicale

A venit primavara si … ne-a luat prin surprindere?! Avem inca acele cateva kilograme care se incapatineaza sa nu se duca usor nici cu dieta si nici cu sport, cantonate pe abdomen, solduri, brate?

Ei bine, avem si o veste buna! Primavara aceasta avem solutia pentru o remodelare corporala rapida: SculpSure Cynosure, laserul non-invaziv care topeste 2-4 cm de grasime in 25 de minute!

Pentru a va oferi mai multe amanunte, am stat de vorba cu  Dr. Laura Anca, medic estetician, doctor in stiinte medicale, din Timisoara, si am aflat pentru voi:

“Procedura dureaza intr-adevar 25 de minute si distruge tesutul adipos in proportie de 24%, fara interventie chirurgicala.

Cum functioneaza?  Cele 4 aplicatoare vor fi plasate pe zona de tratament dorita, procedura efectuandu-se cu ajutorul energiei pe baza de lumina care topeste celulele adipoase, fara a deteriora pielea. Ulterior tratamentului, organismul elimina celulele adipoase vatamate rezultand un aspect mai suplu!

In cat timp se vad rezultatele? La multi dintre pacienti rezultatele au aparut in mai putin de 6 saptamani de la tratament, organismul eliminand celulele adipoase vatamate! Rezultatele optime le-am vazut cel mai bine dupa 12 saptamani de la urmarea tratamentului.

Desigur,  pacienții pot alege să trateze aceeași zonă de mai multe ori daca este cazul. Foarte important este faptul ca in timpul tratamentului celulele adipoase sunt definitiv eliminate si da, se pot trata mai multe zone ale corpului intr-o singura sedinta.” , explică Dr. Laura Anca.

Asadar, primavara aceasta ne intram mai repede in forma! SculpSure Cynosure, cu rezultate spectaculoase la nivel mondial, e disponibil si in Romania, deocamdata doar in Timisoara, in Cabinetul de medicina estetica si dermatologie Dr. Laura Anca Dermatology .

Pentru mai multe informatii accesati si: www.ghidulmedical.com/drlauraanca

 

facebook share
_____________________________________________
© 2019 web design & web hosting by ProSD.com        .
infoPagina Ghid Medical contine informatii despre

Ghid Medical Timisoara, medicina : ghidul medical, ghid medical : ghid medicina

Ghidul Medical Ghid Medical Online Index comunitate medicala cabinete medicale Medicina umana si alternativa Medicina dentara Farmacie Psihologie Wellness Medicina veterinara Cabinet medical Timisoara Ghidul Medical Romania : Ghidul Medical in GhidulMedical.com

| cod unic : ghidulmedical_home_page-tm-ro |Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2019 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: January 16, 2019

Ghidul Medical Official Home Page