Ghidul Medical este un ghid medical online, un portal de medicina si o comunitate exclusiva pentru medici si farmacisti care contine indexul medicilor romani din Romania si de pretutindeni. Ghidul medical cuprinde cabinete medicale si spitale de medicina umana si alternativa, medicina dentara, farmacie, psihologie, wellness, medicina veterinara, index medici specialisti precum si informatii medicale de interes general si de specialitate pentru romanii din tara si strainatate

Programul de practică in psihologie: “Intalniri semnificative”

Programul de practică în psihologie: "Întâlniri semnificative"


In perioada aprilie – iunie 2024 la cabinetul de psihologie Psih. Anca Tiurean se desfasoara programul de practica de specialitate intitulat "Intalniri semnificative", in parteneriat cu Universitatea de Vest din Timisoara. Din echipa de masteranzi practicanti fac parte in acest an: Monica Apostoiu, Astrid Todoran, Lorena Baltariu, Emilia Cristea, Ioana Lapadat, Andrada Sdira, Carol Toros, Ciprian Truta si Iulia Dinu, coordonati de psihologii Bogdan Tulbure si Anca C. Tiurean. Scopul programului este sa imbine nevoile de dezvoltare profesionala a masteranzilor cu nevoile de tatonare a serviciilor de psihoterapie de catre persoane interesate sa beneficieze in mod gratuit sau la pret redus de o serie de consultatii evaluative, consultative sau psihooeducative.

Cum functioneaza: daca sunteti un potential participant, luati legatura fie cu Anca Tiurean printr-un mesaj la 0733779408, fie cu Lorena Baltariu la 0724879898, solicitand informatii suplimentare despre programul de practica "Intalniri semnificative", iar acestea va vor trimite un document informativ, ca sa decideti in mod informat daca doriti sa participati si la ce tip de activitate dintre cele oferite in aceasta perioada: consultatii individuale gratuite online, consultatii supervizate de cuplu sau familie la tarif redus, consultatii de grup la ateliere tematice cu tarif redus, etc.

Atelierele de consultatii filosofice aplicate in sfera relatiilor de apropiere, mariaj, iubire si sexualitate vor avea loc dupa acest orar, iar locurile sunt limitate (motiv pentru care va rugam sa va inscrieti in prealabil).

Vinerea: 18:00 – 20:00 la cabinetul de pe Coriolan Băran 22 Timisoara,
la datele urmatoare:
22.03 / 29.03 / 05.04 / 26.04 / 10.05 / 24.05 / 31.05 / 7.06 (total: 8 întalniri = 16h)

Miercurea: 18:00 – 20:00 (la Clinica ReCentre sau la Cabinet pe Coriolan Baran 22)

la datele urmatoare:
10.04 / 8.05 / 19.06 / 4.09 / 2.10 / 13.11 / 04.12 (total: 8 întalniri = 16h)

Sedintele individuale, de cuplu sau familiale au loc cu programare la intervale de comun acord. Masteranzii sunt profesionisti care peste un an vor lucra in propriile cabinete de psihologie clinica in regim autonom si in regim de supervizare. O parte dintre ei sunt in formare ca psihoterapeuti, iar o parte au beneficiat de introducere in psihoterapii cognitiv-comportamentale, sistemice si integrative in cadrul programului masteral universitar, care contine si o puternica componenta practica. Daca aveti o buna experienta initiala cu acestia, ii puteti lua in considerare pentru colaborari viitoare. In cadrul programului de practica, acesti masteranzi au fost selectati in functie de rezultatele foarte bune la examene, precum si dupa criteriul experientei practice. Ei primesc acompaniament de specialitate pe tot parcursul programului, in sesiuni de grup de intervizare, unde sunt abordate teme de etica si deontologie profesionala, teme ce tin de practica de cabinet si teme personale in vederea integrarii propriilor abilitati si fel de a fi in cum isi desfasoara rolul profesional.

In acest program functionam ghidati de principiul protectiei, principiul imputernicirii, principiul angajamentului in relatie si principiul respectului pentru demnitatea umana — bunaoara ne intereseaza formele de sprijin si masurile de siguranta potrivite pentru diferite cazuri, desfasurarea consultatiilor in spirit de reflectie colaborativa, promovand autonomia individuala si colaborarea.

Suntem foarte recunoscatori tuturor celor care fac posibil acest program. Ne puteti sprijini prin promovare, participand, trimițand informatia la potentiali participanti precum si prin contributie financiara, alegand optiunile de participare cu plata, selectand un tarif mai generos sau devenind abonat cu plata la buletinul informativ "Musings of Anca Tiurean".

ANCA TIUREAN

psiholog acreditat CPR specialist in psihoterapie familiala sistemica

cu formare in analiza tranzactionala masterat in consiliere filosofica

practician filosofic acreditat IPPP doctorand in filosofie

Cabinet Individual de Psihologie

Contact: +40 733 77 94 08
http://www.ghidulmedical.com/ro/tm/tiureanancacornelia-cabinetpsihologie/

facebook share
_____________________________________________
© 2024 web design & web hosting by ProSD.com        .
infoPagina Ghid Medical contine informatii despre

Ghid Medical Timisoara, medicina : ghidul medical, ghid medical : ghid medicina

Ghidul Medical Ghid Medical Online Index comunitate medicala cabinete medicale Medicina umana si alternativa Medicina dentara Farmacie Psihologie Wellness Medicina veterinara Cabinet medical Timisoara Ghidul Medical Romania : Ghidul Medical in GhidulMedical.com

| cod unic : ghidulmedical_home_page-tm-ro |Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2024 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: July 13, 2024

Ghidul Medical Official Home Page