Ghidul Medical este un ghid medical online, un portal de medicina si o comunitate exclusiva pentru medici si farmacisti care contine indexul medicilor romani din Romania si de pretutindeni. Ghidul medical cuprinde cabinete medicale si spitale de medicina umana si alternativa, medicina dentara, farmacie, psihologie, wellness, medicina veterinara, index medici specialisti precum si informatii medicale de interes general si de specialitate pentru romanii din tara si strainatate

Eveniment: Terapia familiala simbolic experientiala cu David Keith, MD – septembrie 2015, Timisoara

afis_seft_david_keithANCA TIUREAN, psiholog practicant in psihoterapie sistemica familiala, seminarleader certificat de Family Lab International, din Timisoara, ne informeaza.

In septembrie 2015, in Timisoara, vor avea loc doua evenimente adresate, pe de o parte specialistilor din sfera psihologiei si psihoterapiei, pe de alta parte familiilor interesate de crearea si pastrarea unui mediu sanatos in propria familie.

Prof. Dr. David Keith, MD, de la Universitatea Medicala SUNY Upstate New York este invitatul de onoare! Psihoterapeut sistemic cu o experienta de peste 40 de ani in lucrul simbolic-experiential cu familiile si consultant-supervizor pentru psihiatrii, medici si psihoterapeuti, Prof. Dr. David Keith  a desfasurat o mare parte a activitatii sale profesionale alaturi de co-terapeutul, mentorul si colegul lui, Carl Whitaker – si ambii sunt recunoscuti mondial ca fondatori al abordarii simbolic experientiale in terapia sistemica familiala.

Programul activitatilor cuprinde:
– consultanta profesionala pe cazuri de terapie familiala,
– supervizare in vivo
– lucrul practic cu familii in co-terapie
– supervizare profesionala in grup pentru terapeuti cu experienta
– workshop de formare in psihoterapia sistemica familiala simbolic-experientiala
– conferinta pentru parinti si bunici privind sfidarea in familie

Terapia familiala simbolic experientiala (17-18.09.2015) este o abordare terapeutica avand la baza fragmente de teorie psihanalitica, teoria sistemelor, terapie existentiala si terapie prin joaca. Acest tip de terapie e organizat in jurul dialecticii individuare-apartenenta, creativitate si adaptare. Sanatatea spiritului de grup al familiei este atinsa prin experiente de viata non-rationale de bucurie si suferinta, producatoare de schimbare. Ca joc cu simboluri, procesul terapeutic opereaza cu miturile unice care murmura in subiectivitatea membrilor si care se intrepatrund in relatiile dintre ei, generand curentii emotionali specifici respectivei familii.

Profesionistii (psihologi, terapeuti, consilieri familiali sau de dezvoltare personala, psihiatrii, cadre medicale, etc) pot beneficia in cele doua zile de: supervizare profesionala in grup, supervizare in co-terapie cu David Keith si un curs introductiv si formativ in acest tip de practica terapeutica. Participantii vor suporta costuri intre 50 euro si 200 euro in functie de programul ales. Sunt oferite reduceri, la cerere si dupa posibilitati, celor care doresc sa participe la toate.

Sfidarea in familie – conferinta pentru parinti (19.09.2015) Un eveniment deosebit, adresat in special parintilor, bunicilor si cuplurilor, cu focalizare pe factorii sanatatii vietii de familie, luand in considerare trei sau mai multe generatii, framantarile, granitele si culturile lor specifice.

Invitat de onoare, conferentiar: Prof.Dr.David Keith, doctor in psihoterapia familiei si profesor universitar in psihiatrie
Moderatori: Raluca Jacono si Anca Tiurean, psihoterapeuti sistemici de familie si cuplu.
Participantii sponsorizeaza acest eveniment prin: 65 euro (300 lei) / persoana si 100 euro (450 lei) / cuplu, iar daca participati in cuplu, atunci parintii dvs (bunicii) au acces gratuit in limita locurilor disponibile dupa data de 5 septembrie, anul curent. In acest sens, va rugam sa exprimati intentia dvs de a-i invita, folosind casuta de mentiuni din formularul de inscriere:

https://docs.google.com/forms/d/1hWNg6eDLpZRDqB_a76YvC9gjWUzzKym5TpTHo8Ino6c/viewform
Locatia desfasurarii activitatilor:
Institutul de Terapie Familiala si Practica Sistemica Areopagus Institute of Family Therapy and Systemic Practice din Timisoara, Calea Martirilor, nr. 104 si cabinetul de psihoterapia familiei de pe str. Coriolan Baran, nr.22, Timisoara.

Pentru detalii organizatorice, clarificari si inscrieri, va rugam sa contactati:

http://www.ghidulmedical.com/ro/tm/tiureanancacornelia-cabinetpsihologie

facebook share
_____________________________________________
© 2022 web design & web hosting by ProSD.com        .
infoPagina Ghid Medical contine informatii despre

Ghid Medical Timisoara, medicina : ghidul medical, ghid medical : ghid medicina

Ghidul Medical Ghid Medical Online Index comunitate medicala cabinete medicale Medicina umana si alternativa Medicina dentara Farmacie Psihologie Wellness Medicina veterinara Cabinet medical Timisoara Ghidul Medical Romania : Ghidul Medical in GhidulMedical.com

| cod unic : ghidulmedical_home_page-tm-ro |Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2022 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: August 11, 2022

Ghidul Medical Official Home Page