Ghidul Medical este un ghid medical online, un portal de medicina si o comunitate exclusiva pentru medici si farmacisti care contine indexul medicilor romani din Romania si de pretutindeni. Ghidul medical cuprinde cabinete medicale si spitale de medicina umana si alternativa, medicina dentara, farmacie, psihologie, wellness, medicina veterinara, index medici specialisti precum si informatii medicale de interes general si de specialitate pentru romanii din tara si strainatate

Cabinete medicale de inchiriat, in Timisoara, zona Iosefin!

banner-centrul-medical-dr-hrubaru-336x280O noutate pe piata disponibilitatii spatiilor destinate activitatii medicale vine astazi prin intermediul Centrului Medical Dr. Hrubaru N&B: 

Punem la dispozitie spatii pentru inchiriere cabinete medicale, in zona Iosefin (Str. Al. Vlahuta colt cu Mangalia), atat pentru medicina alopata cat si alternativa, medicina dentara, infrumusetare corporala sau alte activitati din domeniul medical.

Este vorba despre un spatiu de 80 mp in cadrul clinicii noastre, Centrul Medical Dr. Hrubaru N&B, care poate fi inchiriat integral sau partial.

Spatiul este prevazut cu  2 cabinete mari , de 25 mp, dotate cu compresor pentru scaun stomatologic, un cabinet de 10 mp (sala sterilizare), sala de asteptare – cu cablu TV, internet si  telefon – , grupuri sanitare pentru pacienti si personal, locuri de parcare, ventiloconvectoare pentru incalzire si racire, si alte facilitati.

Exista posibilitatea receptiei proprii sau se poate folosi serviciul de receptie al clinicii noastre, cu  program intre orele 9.00 – 21.00 . Deasemenea, cabinetele se pot inchiria si in ture.

Spatiile sunt in conformitate cu cererile din domeniul medical si sunt obtinute avizele si autorizatiile DSP si pompieri.

Spatiile disponibile sunt ideale pentru:

– Cabinete stomatologice, dat fiind faptul ca sunt dotate cu compresor pentru scaun stomatologic

– Cabinete medici specialisti: gastroenterologie, medicina de familie, medicina muncii, neurologie, urologie, etc

– Cabinete medicina alternativa

– Cabinete de recuperare medicala si balneologie, fiziokinetoterapie, masaj medical

– Cabinete psihologie

Desigur, pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati : Centrul Medical Dr Hrubaru N&B  “

facebook share
_____________________________________________
© 2023 web design & web hosting by ProSD.com        .
infoPagina Ghid Medical contine informatii despre

Ghid Medical Timisoara, medicina : ghidul medical, ghid medical : ghid medicina

Ghidul Medical Ghid Medical Online Index comunitate medicala cabinete medicale Medicina umana si alternativa Medicina dentara Farmacie Psihologie Wellness Medicina veterinara Cabinet medical Timisoara Ghidul Medical Romania : Ghidul Medical in GhidulMedical.com

| cod unic : ghidulmedical_home_page-tm-ro |Contact | Inscrie-te | Termeni si conditii

Copyright © 2000-2023 [ProSD.com & GhidulNuntii.com]. All rights reserved. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site este protejat de legile dreptului de autor din Romania, EU, SUA si international . Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site este strict interzisa fara aprobarea scrisa a ProSD.com srl
Revised: September 25, 2023

Ghidul Medical Official Home Page